Alla inlägg den 27 augusti 2008

Av Sara Eliasson - 27 augusti 2008 14:01


I förmiddags gick vi till ICA och köpte matsäck bestående av två bananer och ett päron. Sen postade vi ansökningar till barnomsorg till januari nästa år. Krusbäret, Långsätter och Saffranet heter de tre förskolor som vi ansökte till, vi håller tummarna för plats på Krusbäret då det blir extremt nära i såfall (grannar tom). Slängde också iväg bekräftelse på adressändring. Tidgare idag så fixade jag det sista med Vattenfall och elavtalen till nya bostaden, det är så skönt att bocka av från "att-göra" listan!


Sen hoppade Elvis och jag på bussen till Gullmarsplan och gick till Barnavårdscentralen för att lämna ett meddelande till Ingela, Elvis bvc-tant. Hon behöver adressen till vår nya Barnavårdscentral i Nyköping då Elvis ska ta sitt 1-årsvaccin den 23/9 och hans journal bör finnas till hands då.


Sen knallade vi hemåt med ett stopp i en lekpark. Elvis gungade och gungade och gungade.. tillslut tyckte jag att det fick vara nog, han blev ju nästan blå av allt gungande. Men oh no, Elvis ville gunga mera.. och mera.. och mera. Att gunga är helt klart Elvis absolut bästa sysselsättning i världen. Med mycket gråt och skrik och nästan ett finger ur led (mitt) så lyckades jag få honom i vagnen och på andra tankar. En banan senare så var humöret återigen på topp.


Ikväll ska Elvis leka med sin faster Mia för Jimmy och jag ska fira lill-lördag med bio, längtar!







Av Sara Eliasson - 27 augusti 2008 08:33


Igår visade Elvis upp en ny färdighet som är såååå gullig! Vi satt vid en damm och tittade på änderna då en kvinna med hund gick förbi. Ungefär så här var vår konversation


-Titta Elvis vovven, vad säger vovven?

-vovv vovv vovv!


Han tycker också att hönan säger "ba ba ba".


Annars består hans vokabulär mest av "pappa", "mamma", "lampan", "namnam" (tror det betyder napp eller nått annat som är gott), "ä dä" (tror det betyder vad är det för han pekar alltid på nått när han säger det).



Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<<
Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards